World Cup Guide för svenska fans

Ända sedan 1930 har världens bästa landslag träffats vart fjärde år för att tävla om det ärofyllda VM-guldet. Sverige har inte varit ett av de mest framgångsrika lagen, och har därför bara deltagit i elva av de tjugo turneringarna. En av dessa gånger tog laget sig ända till final, men slutade på andra plats. Trots detta kommer det svenska landslaget utan tvekan vilja visa vad de går för, efter att ha missat de tidigare två turneringarna.

I jämförelse med tidigare trupper är det här laget relativt oerfaret, men efter att ha slagit Italien i kvalet med 1 – 0 har de redan bevisat sin förmåga att tävla på den internationella arenan. Enligt Betfair fotbollsspel är det inte troligt att Sverige överhuvudtaget tar sig vidare från gruppspelet, men den som ändå vill åka till Ryssland behöver veta när och var laget spelar.

Just därför har vi valt att sammansätta en enkel VM guide här undertill som ger dig en bra överblick på hur Sveriges grupp ser ut och vilka datum och tider du ska boka in i din fotbollskalender!

21 Feb 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)