Om oss

Superhälsa.se slog upp sina portar i början på 2014 och vårt stora mål är att bli en plats där du och andra människor kan finna kraft och motivation genom att ta del av vår information och kunskap. Vi är inte på jakt efter att förändra hela världen (även fast det hade varit ganska trevligt) utan vi strävar efter att hjälpa någon. Kan vår webbplats hjälpa en person till ett bättre och lyckligare liv så känner vi oss väldigt nöjda med oss själva. Det är denna drivkraft som hela tiden gör oss mer målmedvetna. 

Vi har själva många års erfarenhet kring det mesta som relaterar till hälsa och välmående och då även "baksidorna". Med de menar jag hur dåligt man kan må när allt känns trist och grått i livet. Därför vill vi råda bot på detta då alla förtjänar ett glatt och lyckligt liv. Alla behöver någon gång motivation och en liten "push" framåt och med all vår information som du hittar på vår webbsida hoppas vi kunna motivera just dig! 

Har du någon fråga eller fundering så hade vi mer gärna tagit emot den och besvarat den. På vår kontaksida hittar du vårt kontaktformulär där du kan få tag i någon av oss. Vi får in ganska många nya mail varje dag så det kan ta uppemot 48 timmar innan vi återkommer till dig.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)