Topp 7 fitness influencers

Internet har blivit ett bra ställe att hämta inspiration ifrån. Många så kallade “influencers” delar gärna med sig av deras bästa tips för att hålla sig i form. Många gånger kan det vara videor med vad han eller hon äter under en dag eller deras favoritträningsrutin.

I Sverige har vi i och för sig många influencers men det är svårt att hitta de som är fokuserade på just fitness. Därför kommer vi att blanda både svenska och internationella inspirationer i den här artikeln.

 

 

 

 

Här är våra favoriter:

 

Hanna Öberg

Hanna är svensk men påminner mycket om de utländska kanalerna. Hon delar med sig av vad hon äter under dagarna samt träningspass som man kan använda sig av när man vill träna hemma.

Natacha Océane

Natacha är en brittisk fitness youtuber. Hon är en legitimerad personlig tränare och ger riktigt bra tips angående både hur man kan äta och träna för att nå sina mål. Hon är dessutom väldigt balanserad och ger dig inte något dåligt samvete.

Pick Up Limes

/topp-7-fitness.jpgVill man få tips på goda och lättlagade veganska rätter så är Sadia den man ska vända sig till. Hon är en utbildad dietist och sätter värde på näringsrik mat och en balanserad kost. Hon motiverar dessutom till en aktiv och hälsosam livsstil överlag. Med andra ord så bör man lämna casinosajten en stund och kanske ta sig ut på en cykeltur.

Anna Stålnacke

Denna svenska tjej är en riktig gymmare. Du blir inspirerad av hennes träningspass och man blir även glad över att hon har ett hälsosamt midjemått men fortfarande kvinnliga former.

Michelle Khare

Söker man pepp för att kunna nå sina mål så är det Michelle man ska leta upp. Hon ger kanske inte så mycket konkreta tips utan är snarare en inspiration till rätt sinnesinställning. Hon delar med sig av peppande exempel på hur man kan nå sina mål och detta gör hon på ett mycket spännande, kreativt och inspirerande sätt.

Sarahs Day

Sarah är en australiensisk fitnessinspiration. Hon jobbar på egna projekt och mål vilket är mycket inspirerande. Hon delar med sig av vad hon äter och hur hon tränar. Hon har dessutom nyligen blivit mamma vilket innebär att hon kanske speciellt kan vara en trevlig förebild om du också vill vara en aktiv mamma.

Fanny Josefine

Fanny Josefine är även hon svensk. Hon delar med sig av hur hon arbetar för att nå sina fitnessmål. Det är inte vilka fitnessmål som helst utan riktigt roliga sådana. Exempelvis som att stå på en hand, klättring, lite ninjarörelser och så vidare. En härlig inspiration till att nå sina egna mål och se träning som en rolig aktivitet.

9 Jul 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)