Video på hur du gör din egna supergoda kokosmjölk på nolltid!

Att vi i Sverige dricker en hel del mjölk råder där inga tvivel om. Vi som skriver här på Superhälsa.se älskar mjölk! Finns inte många drycker som släcker törsten som "det vita guldet". Men nu när forskare har kommit fram till att för mycket mjölk ökar risken att dö i förtid så blir man ju en aning konfunderad...

Därför vill man kanske söka efter andra alternativ istället för "vanlig" mjölk och något som väldigt många människor är förtjusta i är kokosmjölk. Du har kanske sett produkten "Alpro Coconut" (nedanstående bild) i din lokala mataffär när du varit och handlat ? Det är en produkt som kostar mellan 20-25 kr beroende på var du handlar den. 

Färdig kokosmjölk till ett rimligt pris. Perfekt! Men... där finns ett stort problem. Dricker du Alpro Coconut så dricker du egentligen inte kokosmjölk. Den innehåller nämligen i runda slängar mellan 95% vatten !!!

Så i stort sett så köper du 1 liter vatten för 20-25 kr om du handlar den här produkten. Ganska onödigt med tanke på att man kan få vatten helt gratis om man vrider på kranen i köket... 

Det fullständiga innehållet i Alpro Coconut är:

 Alpro kokosmjölk

Vatten

Kokosmjölk (endast 5,3% och då är det inte ens riktig kokosmjölk utan kokosgrädde utspätt med mer vatten!)

Ris (3,3%)

Tri-kalciumfosfat

Stabiliseringsmedel (karragenan, guarkärnmjöl, xantangummi)

Havssalt

Vitaminer (B12, D2)

Aromer

Källa: http://www.alpro.com/se/drycker/kokosnotdryck

Blir du sugen på att dricka ett glas när du vad produkten innehåller ? Skulle inte tro det.

Detsamma gäller all annan kokosmjölk som finns ute i affärer. Mest vatten, falsk kokosmjölk och en massa andra konstiga ämnen... Betala inte pengar för sånt här trams utan ta saken i egna händer och börja med att göra din egna supergoda kokosmjölk utan en massa tillsatser! 

Det är enkelt, det blir gott och du kommer att spara pengar! Låter väl inte helt fel ? 

Här undertill hittar du en video på hur du gör din egen kokosmjölk. Vi vill göra alla uppmärksamma på att det INTE ÄR VÅR VIDEO utan videon är ifrån en annan webbsida. Länk till webbplatsen hittar du under videon.

Källa: https://minatraningstajts.wordpress.com/2013/04/14/gor-din-egen-kokosmjolk-superduper-latt/

Vi ska va ärliga. Innan vi såg den här videon så köpte vi (kanske precis som du?) kokosmjölk från vår lokala matvarubutik men den senaste månaden har vi endast gjort vår egen supergoda kokosmjölk och nuförtiden står alltid en flaska och väntar i kylskåpet! Fantastiskt gott och uppfriskande att ta ett glas varje morgon. Och såklart, en perfekt väg till superhälsan som du förtjänar :)

7 Nov 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)