Äppelcidervinäger - 10 supertips om hur du kan använda den i din vardag!

Har du fortfarande inte äppelcidervinäger ståendes i ditt skafferi/kylskåp där hemma så bör du verkligen tänka om! Där finns nämligen en rad olika områden där denna vinäger kan användas på med otroligt positiv effekt.

Många har fått för sig att man endast kan dricka det för att t.ex gå ner i vikt på ett snabbare sätt och det är helt korrekt, men denna "superprodukt" är bra till så mycket mer och därför tänkte vi nu presentera 10 enkla och billiga tips om hur du kan börja använda äppelcidervinäger i din vardag!

(Följande tips presenteras utan någon inbördes ordning)

  • Dålig andedräkt - Ta 1 matsked äppelcidervinäger och blanda detta med 1/2 dl vatten. Gurgla sedan i ungefär 30-45 sekunder och spotta ut. Var sedan väldigt noga med att borsta tänderna! Annars ligger syran och fräter på dina tänder hela natten/dagen och det kan ha en stor negativ effekt. Börjar du även få ont i halsen eller t.ex få vit beläggning på tungan så är det även då en bra idé att gurgla då syrorna "bränner bort" bakterierna på ett skonsamt sätt.
  • Motverka mjäll och torr hårbotten - Blanda 1 tesked vinäger med 1 matsked vatten och massera in det i ditt hår strax före schamponering. Du kan även låta det sitta kvar i håret en 10-15 minuter för att sedan tvätta av det om du vill ha extra effekt och snabbare resultat. Vår rekommendation är att göra detta 2-3 gånger/veckan.
  • Underlätta din matsmältning och ämnesomsättning - Drick ett glas vatten som innehåller 1 matsked äppelcidervinäger ungefär 10-15 minuter innan du t.ex ska äta frukost, lunch eller middag. Du kommer inte att märka någon större skillnad dag 1 men fortsätt i samma takt så kommer både din matsmältning samt ämnesomsätning att fungera bättre över tid.
  • Stärker ditt immunförsvar - Forskning har visat att ÄCV har en mycket positiv effekt på dina tarmar som i sin tur är kopplat till ett starkare immunförsvar. Kan man med ett sånt enkelt och billigt knep motverka onödiga sjukdomar så varför inte göra det ?/appelcidervinager.jpg
  • Aknedödande - Köper du dyra krämer för att bli av med din akne ? TÄNK OM! Många av dessa krämer innehåller nämligen just ättikssyra och/eller äppelsyra som är bakteriedödande så varför då inte göra sin egen huskur mot akne ? Blanda 1 matsked äppelcidervinäger med 4 dl vatten och badda försiktigt på dina problemområden. Testa 1 vecka båda morgon och kväll så lär du se resultat. För allra bästa resultat så kan du använda det såväl invärtes som utvärtes samtidigt. Fin hy kommer inte utifrån, utan inifrån och påverkas t.ex extremt mycket av vad vi äter och dricker.
  • Gå ner i vikt -  Det har länge varit ett hett ämne om ÄCV verkligen har någon större effekt på viktminskning men vi på Superhälsa.se är eniga. Det har de! Punkt slut. Att använda produkten tillsammans med en aktiv livsstil samt bra och nyttig kost är absolut ingen dum idé och din kropp kommer att må väldigt bra.
  • Lindrar "stressad mage" - Har du en orolig eller stressad mage ? Känner du dig ofta uppsvälld ? Köp då inte en massa dyra produkter på Apoteket utan det du behöver är vinäger + vatten ! Slarva inte utan ge det en ärlig chans i ungefär 10-14 dagar innan du utvärderar utvecklingen.
  • Gör underverk för dina fötter - Prova ett "vinägerfotbad" nästa gång. Ta vatten som vanligt i fotbadet men blanda sedan ut det med 1 dl äppelcidervinäger. Låt fötterna vila där i ungefär 15-20 minuter. Dina små fossingar kommer att tacka dig!
  • Motverka urinvägsinfektion - Som sagt, användningsområdena är extremt många som du säkert har förstått vid detta laget och här hittar du 3 "recept" på hur du kan få bort urinvägsinfektion med äppelcidervinäger.
  • Jämnt och stabilt blodsocker - Alla har vi nog någon gång hamnat där. Man känner sig extremt hungrig och vad händer ? Jo, man köper choklad, kanelbullar, chips eller vad det nu kan vara för att stilla begäret snabbt. Får du ofta såna här blodsockerfall så rekommenderar vi verkligen att testa ÄCV ! På så sätt kommer du inte att känna samma "sug" efter sötsaker och ditt blodsocker kommer att ligga på en mer stabil nivå under dagen.

/appelcidervinager-2.jpg

25 May 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)